Omayra Calvo Zaballos i Carla Gelde Granell Falleres Majors de Bétera 2019

Esta vesprada a les 17:00 hores en punt, l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), ha fet la telefonada a les afortunades, en este cas, a Carla Gelde Granell, per anunciar-li que serà la Fallera Major Infantil de Bétera 2019. En segon lloc, a Omayra Calvo Zaballos, única candidat a Fallera Major de la localitat.

Tal i com han afirmat els tres membres del jurat, la tria entre les tres candidates a Fallera Major Infantil ha sigut molt complicada, ja que totes tres han sabut transmetre a la perfecció tot el que una Fallera Major Infantil pot transmetre.

Després de la telefonada, la comitiva encapçalada per l’Alcaldessa, el President de la Junta Local Fallera (JLF), Jose María Asensi, així com la regidora de Festes, Raquel Puig (Compromís) i les regidores Maite Bes (PSOE), Cristina Ballesteros (PSOE), i d’altres membres de la Junta Local conjuntament amb les actuals Falleres Majors, Luisa Motilla i Andrea Peinado, s’han acostat al casal faller de les dues afortunades per donar-los l’enhorabona.

El president de la JLF, Jose María Asensi ha imposat el mocador que portaran totes dues al llarg del seu regnat com a màximes representants del món faller de Bétera.

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *