Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Redacción
Lunes, 16 de abril de 2018 | Leída 122 veces
EMPRENEDORIA

El restaurant Sequial guanya el Concurs d’Arròs del senyoret

Guardar en Mis Noticias.

El restaurant de Sueca Sequial s’ha emportat el primer premi de la quarta edició del Concurs del senyoret de Bétera. Casa Granero, de Serra, ha quedat segon, i El Rossinyol de Nàquera, tercer. El menjador d’Evenser Restauración, al club social de Mas Camarena, s’ha omplit per al dinar previ a l’entrega de premis, que costava 20€ i que donava la meitat de la recaptació a l’Associació Espanyola Contra el Càncer: un total de 700 euros.

[Img #11166]

La jornada ha començat a mig matí amb la preparació dels arrossos a les carpes instal·lades als exteriors del club social. Els concursants han començat en tres torns diferents perquè tots els arrossos arribaren en el punt idoni a la cata.

[Img #11159]

 

Desenes de persones s’han congregat per a tastar els diferents arrossos i emetre el seu veredicte particular.

[Img #11161]

 

A continuació, dinar i entrega de premis en esta edició que ha comptat amb la participació de dotze restaurants: La Mar Salà de Cullera, Gambrinus de Set Aigües, Juan XXIII de Benifaió, Nazaret de la platja de Puçol, El Racó de Meliana, La Vieja Fábrica de l’Eliana, La Plaza de Torrent, Avenida 2.0 de Massamagrell, La Granja de Sueca, Sequial de Sueca, El Rossinyol de Nàquera, i Casa Granero de Serra.

 

[Img #11165]

 

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís) ha fet entrega del trofeu al primer premi i el conductor i organitzador de l’acte, José Antonio García, gerent d’Evenser Restauración, ha destacat l’alt nivell d’enguany. Cruz Campo i Caixa Popular, entitats col·laboradores, han aportat el seu granet d’arena i l’ajuntament ha muntat les carpes i ha entregat un trofeu als tres primers classificats.

 

[Img #11155]

 

Evenser Restauración, com a empresa organitzadora del concurs, és qui tria els participants (enguany escollits dins de la província de València i que l’any que ve ho seran de tot Espanya), que tria el jurat i qui es fa càrrec del gros dels premis en metàl·lic. 

La meitat de la recaptació, 700 euros, anirà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Bétera Informacio • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2018 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress